Известие

Collapse
No announcement yet.

Подобрения и ремонти по Алфа 156 - с цени

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

От Мото Експерт на бул. Черни връх:

Гуми Dunlop SP Winter Sport 3D 4бр. - 612лв.
    Монтаж - 25лв.

Гомите са страхотни!
    Alfa 156 1.8 Тwin Spark с K&N Apollo Universal Cold Air Filter

Comment

156 2,4 JTD 140 bhp, 2001

- Масло Selenia WR + филтри - горивен въздушен и маслен - 150 лв с отстъпката - Т & Н;
      - Чип - Екстриим тунинг - ?50 лв
      - Пистов ремък + 2 обтяжни ролки - 140 с отстъпката - Т&Н
      - Тампони предна стабилизираща щанга - 40 лв с отстъпка - Хеед 91
      - Накладки EBC - (не съм доволен от тях) - 70 лв с отстъпка - Хеед 91
      - Двоен конус JR - 100 lw с отсъпка - Хеед 91
      - Спирачни дискове предни - вентилирани - 80 лв с отстъпка - Евро 07
      - С,яна масло, филтри, маншон полуоска + нова спирачна течност Motul - 60 лв от Румен в клубния
      - Чистачки Bosch Aerotwin - 70 лв - Киров
      - Кит за чистене на конуси - 40 лв - Хеед 91
      - Ролка обтяжна на пистов ремък - 28 лв - Т&Н

- Съединител Валео ориг. - 390 лв без отстъпки! - Алекс. Ауто
      - Предни долни носачи Фиорела - 2 бр - 380 лв с отстъпка - Т&Н
      - Семеринг колянов вал към скорост - 45 лв с отстъпка - Т&Н
      - Смяна на горните неща при Румен - 150 лв.

Това за 20 000 км
      sigpic
      === 75 1.8 T '86 ===
      === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Алфа Ромео 156 ТС

колеги мисля края на тази седмица да си купя автомобил.спях се на алфа 156 18 ТС 144кс-98/99г.живо се интересувам колко струват всички части зада знам дали мие по джоба.предполагам че нее толкова скъпа за подръжка,ако има някои който знае повече нека ми пише.скайп:ivo_8810.предварителни благодаря.
        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Вчера смених термостат в Динекспрес.
          - марка - Vernet - 65 лв
          - труд - 36 лв
          - антифриз 1л - 6 лв
          Алфа Ромео 156 1.6 16V T.S. & JR Air Filter & Powerflex

Comment

Смених термостат 24.11.2007

- марка - Vernet - 38лв. с отстъпка
            - труд - 10лв. без отстъпка
            - антифриз долях малко, но имах от миналата година
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

ангрен.ремък-бош-44лв
              обтяжна рлка 120лв
              пар.ролка бреда-37лв
              възд.филтър - -16лв
              филтър купе бош--36лв
              масл.филтър -- бош-7лв
              гор.филтър--бош--22лв
              масло 50лв
              Alfa156 1.9JTD 1999
              гр.Варна

Comment

2 Тампона ( не успях да разбера кои )
                2 Задни Биалетки
                1 Предна Биалета
                Нов бендикс за стартера
                + Труд
                _______

421 лв. - Вантотрейд
                Alfa Romeo 156 1.6 TS

Comment

искам да попитам,щото в "един сервиз ме питаха на кое викам вариатор". 156-ца АР32201 има ли такова животно "вариатор"
                  ,знам какво е. Ама щото притропва и затова питам

Comment

Първоначално публикувано от ivlbg
                    искам да попитам,щото в "един сервиз ме питаха на кое викам вариатор". 156-ца АР32201 има ли такова животно "вариатор"
                    ,знам какво е. Ама щото притропва и затова питам
                    Има, има....то е нещо като вануса на БМВ ама не точно....щом питаш

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
                    1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от bisersandov
                      2 Тампона ( не успях да разбера кои )
                      2 Задни Биалетки
                      1 Предна Биалета
                      Нов бендикс за стартера
                      + Труд
                      _______

421 лв. - Вантотрейд
                      Колега, отрязали са ти главата! Ама с тъп трион са се гаврели. Ебати изродите...
                      Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

ми мойта колица (156 1.8 99') от как я купих(8000км) съм сменил:
                        смяна свещи, масла, ремъци, ролки, филтри - 760лв
                        хммммммммм.. ми тва е и 4 зимни гуми ..
                        пу да не и уроки
                        Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                        ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Нещо във Ванто Трейд, когато и да отида са ебаси простотиите:

Първия път се бяхме разбрали за ламда сонда - 150лв. и труд някъде общо към 200лв. В последствие обаче като отидох да си плащам ми казаха, че са ми сложили сонда за 330лв.!!!

Оня ден като се излъгах пак да отида пак същата история:
                          Тоя път казаха че ми се е скапал датчика на ABS-a и ми казаха, че нов струва 3**лв. при което им казах, че не го правиме и след няколко минути ми звуннаха и ми казаха, че имало вариант и за 150лв. да струва. Казах им, че го правиме за 150лв. и си тръгнах да си върша работа. След около час ми звънкат и ми разправят - "Няма да стане с тоя за 150лв." и им казах пак, да не я правят тогава и тръгнах към тях да си я взема". При което пак след около 10 мин. ми звъннаха и ми викат "Може да ти преработиме тая за 150лв. и да стане ... Ама ако почерпиш". Казах им, че не искам нищо да правят!

Просто без коментар!

Comment

Първоначално публикувано от alfa_R

Първия път се бяхме разбрали за ламда сонда - 150лв. и труд някъде общо към 200лв. В последствие обаче като отидох да си плащам ми казаха, че са ми сложили сонда за 330лв.!!!

Тоя път казаха че ми се е скапал датчика на ABS-a и ми казаха, че нов струва 3**лв. при което им казах, че не го правиме и след няколко минути ми звуннаха и ми казаха, че имало вариант и за 150лв. да струва. Казах им, че го правиме за 150лв. и си тръгнах да си върша работа. След около час ми звънкат и ми разправят - "Няма да стане с тоя за 150лв." и им казах пак, да не я правят тогава и тръгнах към тях да си я взема". При което пак след около 10 мин. ми звъннаха и ми викат "Може да ти преработиме тая за 150лв. и да стане ... Ама ако почерпиш". Казах им, че не искам нищо да правят!

Просто без коментар!
                            Стига бе, тва не го вярвам! Във Ванто ми изглеждат сериозни. Тва е най-добрия сервиз, в който съм ходил досега и поне не се чудят тва или онова за какво е и къде е. Оборудването им също е на ниво. Ти ме разочарова, колега. Ако е така къде ще ходим?! Трябва една тема за препоръки за сервиз за Алфа да се отвори. На мен на много места, като чуят Алфа 156 и ме отрязват: "Тук такива коли не правим..."
                            2014: Deutschland über alles

Comment

Демпфер, два броя оптегачи (подвижен и статичен) и ремък - 320 лв
                              Труд 35 лв
                              '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                              Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                              Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay
                                Първоначално публикувано от alfa_R

Просто без коментар!
                                Стига бе, тва не го вярвам! Във Ванто ми изглеждат сериозни. Тва е най-добрия сервиз, в който съм ходил досега и поне не се чудят тва или онова за какво е и къде е. Оборудването им също е на ниво. Ти ме разочарова, колега. Ако е така къде ще ходим?! Трябва една тема за препоръки за сервиз за Алфа да се отвори. На мен на много места, като чуят Алфа 156 и ме отрязват: "Тук такива коли не правим..."
                                Да и на мен ми го казват често, че със 156 не се занимават ... Не мога да разбера защо
                                Иначе май от Александър Ауто съм по-доволен. Поне като ми кажат някаква цифра, докато отида да си я взема е една и съща а не х2 и за сега мисля там да ходя.

Comment

Working...
                                X