If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колеги мисля края на тази седмица да си купя автомобил.спях се на алфа 156 18 ТС 144кс-98/99г.живо се интересувам колко струват всички части зада знам дали мие по джоба.предполагам че нее толкова скъпа за подръжка,ако има някои който знае повече нека ми пише.скайп:ivo_8810.предварителни благодаря.
искам да попитам,щото в "един сервиз ме питаха на кое викам вариатор". 156-ца АР32201 има ли такова животно "вариатор"
,знам какво е. Ама щото притропва и затова питам
искам да попитам,щото в "един сервиз ме питаха на кое викам вариатор". 156-ца АР32201 има ли такова животно "вариатор"
,знам какво е. Ама щото притропва и затова питам
Има, има....то е нещо като вануса на БМВ ама не точно....щом питаш
ми мойта колица (156 1.8 99') от как я купих(8000км) съм сменил:
смяна свещи, масла, ремъци, ролки, филтри - 760лв
хммммммммм.. ми тва е и 4 зимни гуми ..
пу да не и уроки
Нещо във Ванто Трейд, когато и да отида са ебаси простотиите:
Първия път се бяхме разбрали за ламда сонда - 150лв. и труд някъде общо към 200лв. В последствие обаче като отидох да си плащам ми казаха, че са ми сложили сонда за 330лв.!!!
Оня ден като се излъгах пак да отида пак същата история:
Тоя път казаха че ми се е скапал датчика на ABS-a и ми казаха, че нов струва 3**лв. при което им казах, че не го правиме и след няколко минути ми звуннаха и ми казаха, че имало вариант и за 150лв. да струва. Казах им, че го правиме за 150лв. и си тръгнах да си върша работа. След около час ми звънкат и ми разправят - "Няма да стане с тоя за 150лв." и им казах пак, да не я правят тогава и тръгнах към тях да си я взема". При което пак след около 10 мин. ми звъннаха и ми викат "Може да ти преработиме тая за 150лв. и да стане ... Ама ако почерпиш". Казах им, че не искам нищо да правят!
Просто без коментар!
Alfa 156 1.8 Тwin Spark с K&N Apollo Universal Cold Air Filter
Първия път се бяхме разбрали за ламда сонда - 150лв. и труд някъде общо към 200лв. В последствие обаче като отидох да си плащам ми казаха, че са ми сложили сонда за 330лв.!!!
Тоя път казаха че ми се е скапал датчика на ABS-a и ми казаха, че нов струва 3**лв. при което им казах, че не го правиме и след няколко минути ми звуннаха и ми казаха, че имало вариант и за 150лв. да струва. Казах им, че го правиме за 150лв. и си тръгнах да си върша работа. След около час ми звънкат и ми разправят - "Няма да стане с тоя за 150лв." и им казах пак, да не я правят тогава и тръгнах към тях да си я взема". При което пак след около 10 мин. ми звъннаха и ми викат "Може да ти преработиме тая за 150лв. и да стане ... Ама ако почерпиш". Казах им, че не искам нищо да правят!
Просто без коментар!
Стига бе, тва не го вярвам! Във Ванто ми изглеждат сериозни. Тва е най-добрия сервиз, в който съм ходил досега и поне не се чудят тва или онова за какво е и къде е. Оборудването им също е на ниво. Ти ме разочарова, колега. Ако е така къде ще ходим?! Трябва една тема за препоръки за сервиз за Алфа да се отвори. На мен на много места, като чуят Алфа 156 и ме отрязват: "Тук такива коли не правим..."
Просто без коментар!
Стига бе, тва не го вярвам! Във Ванто ми изглеждат сериозни. Тва е най-добрия сервиз, в който съм ходил досега и поне не се чудят тва или онова за какво е и къде е. Оборудването им също е на ниво. Ти ме разочарова, колега. Ако е така къде ще ходим?! Трябва една тема за препоръки за сервиз за Алфа да се отвори. На мен на много места, като чуят Алфа 156 и ме отрязват: "Тук такива коли не правим..."
Да и на мен ми го казват често, че със 156 не се занимават ... Не мога да разбера защо
Иначе май от Александър Ауто съм по-доволен. Поне като ми кажат някаква цифра, докато отида да си я взема е една и съща а не х2 и за сега мисля там да ходя.
Alfa 156 1.8 Тwin Spark с K&N Apollo Universal Cold Air Filter
Comment